HomeDespre NoiPortofoliuserviciiFoto-VideoContact

Despre Noi

DESPRE NOI

Ceea ce conteaza pentru noi e povestea ta de iubire !

Nunta ta, botezul tau sunt povesti de iubire, sunt amintirile cele mai de pret care vor strabate timpul si vor ramane pe vecie momente memorabile in sufletul tau. Noi va pretuim povestile, caci din anul 2003 echipa DjnuntaVIP are grija de cutiuta cu amintiri a sufletelor voastre.

Am invatat alaturi de voi, si testimonialele ne sunt dovada, ca in afara talentului, a indemanarii, imaginatiei, a atentiei pentru cel mai insignifiant detaliu, si nu in ultimul rand a investitiei continue, cel mai important aspect in organizarea unei nunti sau a unui botez, e pasiunea si pretuirea fiecarei povesti de iubire in parte.

Nici o investitie nu poate sa aduca magie momentului tau unic, singurul lucrul care-l face magic si fermecator e stropul de dragoste pe care-l oferi pentru a face din eveniment o amintire de poveste !

Voi nu veti avea nici o grija, noi vom fi acolo, va vom asculta povestea de iubire si o vom creiona asemeni unui basm minunat pentru ca in final nunta visata sau botezul copilului tau vor prinde contur alaturi de noi !